Ulve i Danmark?

Står du og skal op til den danske indfødsretsprøve? Så har du nok allerede gennemgået diverse informationer du kunne finde om Danmark. Du har sikkert også allerede gennemgået diverse materialer til den danske indfødsretsprøve. Men måske du ikke er klar over, at der i løbet af de seneste år er sket et par ændringer i Danmark? Mon du nu også har læst op på snakken omkring ulven, som er kommet til Danmark?

Du er måske allerede klar over det, hvis du har gjort dig nogle tanker om at skulle op til den danske indfødsretsprøve. Eller måske har du ikke. Måske det rent faktisk går ind under forberedelserne til den danske indfødsretsprøve, siden det jo efterhånden har været en meget stor debat i Danmark.

Sagen er den, at der er sket nogen forandringer i Danmark. Nogle forandringer som har splittet Danmark op i to.
Så måske du ud over at skulle forberede dig til den danske indfødsretsprøve, også burde tage stilling til, hvilken del af Danmark du vil være en del af. Vil du være en del af den danske befolkning som er imod ulven, eller vil du være en del af den danske befolkning som er med ulven?

Ulven er kommet til Danmark

For omkring syv år siden, fandt man i Danmark de første spor af en ulv. Disse spor blev fundet i Nordvestjylland ved Thy. Siden da, er op til flere spor blevet fundet og flere ulve er blevet spottet rundt omkring i Danmark.

Hvordan er ulven kommet til Danmark?

Mange spekulationer går på, hvordan ulven mon er kommet til Danmark. Nogle mener at det er sket helt naturligt. At ulven er vandret igennem det halve af landet. Andre mener ikke at det har kunnet lade sig gøre, at en ulv er vandret igennem det halve af landet uden at være blevet opdaget før den slog sig ned på Thy. De mener derimod at nogle har anbragt ulven i Thy..